Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym - studia podyplomowe

Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym - studia podyplomowe

Wyszukiwarka kierunków studiów: znaleziono ×

grupa kierunku
poziom studiów
forma studiów

Wyszukiwarka kierunków podyplomowych: znaleziono ×

grupa kierunku

Wyszukiwarka kierunków studiów: znaleziono ×

Filtrowanie
Województwo
    Miejscowość
      Status uczelni
        Typ uczelni
          Więcej filtrów
          Poziom studiów
            Forma studiów
              Czas trwania

                Nie znaleziono uczelni spełniających kryteria wyszukiwania

                Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym – studia podyplomowe - kierunek studiów

                 

                Dla kogo ten kierunek

                Posiadasz tytuł licencjata, magistra lub inżyniera? Zawodowo jesteś związany z problematyką jakości żywności i chciałbyś uzupełnić wiedzę o najnowsze osiągnięcia nauki? A może właśnie zastanawiasz się nad zmianą stanowiska pracy? Jeśli tak to z pomocą przychodzą Ci studia podyplomowe na kierunku Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym. Zatem koniecznie przeczytaj poniższy opis, jeśli jesteś ciekaw jakie możliwości czekają na Ciebie!

                 

                Program studiów i przedmioty

                Studia podyplomowe na kierunku Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym trwają dwa semestry. W ramach programu przewidziano zarówno zajęcia teoretyczne, jak i praktyczne. Jakich zagadnień możesz się spodziewać? Na zajęciach zostaną przedstawione techniki stosowane przy prowadzeniu analizy jakości produktów spożywczych oraz w procesie przetwórstwa.

                Oprócz tego zapoznasz się z tematyką zdrowego odżywiania się, istniejących standardów oceny jakości żywienia oraz obowiązującego prawa w przemyśle spożywczym. Co jeszcze posiada w swojej ofercie ten kierunek studiów? Uczęszczając na zajęcia nauczysz się podejmować odpowiednie działania w sytuacji kryzysu, a wykrywanie nieprawidłowości w procesie dokonywania analizy jakości nie będzie stanowić dla Ciebie żadnych trudności!

                 

                Praca po studiach

                Zastanawiasz się nad zmianą pracy i jesteś ciekaw gdzie będziesz mógł pracować po ukończeniu studiów podyplomowych na kierunku Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym? Jako absolwent możesz znaleźć zatrudnienie w placówkach zajmujących się analizowaniem i kontrolowaniem jakości produktów spożywczych.

                Oprócz tego nie powinieneś mieć trudności z podjęciem pracy w zakładach przemysłu spożywczego. Zatem jeśli chciałbyś coś zmienić, czy to w zakresie posiadanej wiedzy czy zajmowanego stanowiska pracy, to zdecydowanie powinieneś rozważyć podjęcie studiów podyplomowych na kierunku Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym!

                Wiedza, którą zdobędziesz, studiując Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym

                Absolwent powinien posiadać wiedzę i umiejętności w zakresie:
                • dysponowania wiadomościami dotyczącymi procesu przetwórstwa spożywczego
                • samodzielnego przeprowadzania analizy i oceniania jakości produktów spożywczych
                • znajomości prawa z zakresu produkcji żywności
                • znajomości obowiązujących standardów bezpieczeństwa produktów spożywczych

                Jaka praca, czyli gdzie będziesz pracował po kierunku Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym

                Absolwent kierunku Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym znajdzie zatrudnienie w/jako:
                • pracownik stacji sanitarno – epidemiologicznych
                • pracownik przedsiębiorstw z sektora przemysłu spożywczego
                • pracownik placówek kontrolujących żywność
                • pracownik laboratoriów diagnostycznych

                Zobacz inne kierunki żywienie i żywność - podyplomowe

                Filtrowanie
                Województwo
                  Poziom studiów

                  Miasta, które oferują studia na kierunku Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym - studia podyplomowe

                  Teraz najważniejsze

                  matura 2024

                  zmiany na maturze 2024

                  arkusze maturalne

                  wyniki matur 2023

                  rekrutacja na studia

                  studia

                  kierunki studiów

                  studia podyplomowe

                   

                  Ciekawe

                   


                  gdzie studiować

                   

                   

                  Nadchodzące wydarzenia

                  • Kampus AGH https://www.google.com/maps/embed/v1/place?q=place_id:ChIJIZu1VqdbFkcR0RezIbqNDLI https://www.otouczelnie.pl/assets/uploads/uczelnia/b9653-agh.jpg Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
                  • Kampus przy ul. Warszawskiej 24 w Krakowie https://www.google.com/maps/embed/v1/place?q=place_id:ChIJv9WgpARbFkcR6xkKhuEVqEE https://www.otouczelnie.pl/assets/uploads/uczelnia/b117c-politechnika-krakowska.jpg Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
                  • ul. Podchorążych 2, 30-084 Kraków https://www.google.com/maps/embed/v1/place?q=UNIWERSYTET%20PEDAGOGICZNY%20KRAK%C3%93W https://www.otouczelnie.pl/assets/uploads/uczelnia/40a0a-miniatura-na-miescie.jpg Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
                  • pl. Kopernika 11a,, 45-040 Opole Uniwersytet Opolski
                  • ul. Krakowskie Przedmieście 26/28, Warszawa https://www.google.com/maps/embed/v1/place?q=place_id:ChIJCWP6Nl7MHkcRf_xabKDNoaQ https://www.otouczelnie.pl/assets/uploads/uczelnia/be790-uniwersytet-warszawski.jpg Uniwersytet Warszawski
                  • Dzień otwarty Akademia Muzyczna im. Karola Lipińskiego we Wrocławiu

                  Komentarze (0)