POLECANE DLA CIEBIE

Uniwersytet Kaliski im. Prezydenta Stanisława Wojciechowskiego

WYDZIAŁ POLITECHNICZNY

Kierunki studiów: budownictwo, elektrotechnika, informatyka, inżynieria środowiska, mechanika i budowa maszyn, technologia żywności i żywienie człowieka, lotnictwo i kosmonautyka, biogospodarka Studia: niestacjonarne, stacjonarne
Sprawdź

Uniwersytet Rzeszowski

KOLEGIUM NAUK PRZYRODNICZYCH UR

Kierunki studiów: agroleśnictwo, architektura krajobrazu, biologia, biotechnologia, fizyka, informatyka, informatyka i ekonometria, inżynieria materiałowa, logistyka w sektorze rolno-spożywczym, matematyka, mechatronika, ochrona środowiska, odnawialne źródła energii i gospodarka odpadami, rolnictwo, systemy diagnostyczne w medycynie, technologia żywności i żywienie człowieka, nanotechnologia, menedżer rozwoju produktu, bezpieczeństwo i certyfikacja żywności, optometria Studia: stacjonarne, niestacjonarne
Sprawdź

Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

Wydział Nauki o Żywności UWM

Plac Cieszyński 1 (bl. 43), pok. 120-124,134-134A,

10-726 Olsztyn,

tel. 89 523 49 83, 89 523 42 30,

fax. 89 523 42 30, 89 523 36 27;

e-mail: wnz-dziekanat@uwm.edu.pl

http://www.uwm.edu.pl/wnz/

Wydział Nauki o Żywności UWM

Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

  • BEZPIECZEŃSTWO I CERTYFIKACJA ŻYWNOŚCI

    stopień: (I) czas trwania: 3,5 roku
    tryb: stacjonarne
    Pokaż więcej

    forma studiów: stacjonarne
    poziom studiów: I stopnia
    czas trwania: 3,5 roku
    tytuł zawodowy: inżynier

    Wymagania rekrutacyjne

    STUDIA I STOPNIA

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

  • GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA

    stopień: (I) (II) czas trwania: 3,5 roku • 1,5 roku
    tryb: stacjonarne
    Pokaż więcej

    forma studiów: stacjonarne
    poziom studiów: I stopnia II stopnia
    czas trwania: 3,5 roku 1,5 roku
    tytuł zawodowy: inżynier magister inżynier

    Wymagania rekrutacyjne

    STUDIA I STOPNIA

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

    STUDIA II STOPNIA

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

  • TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA

    stopień: (I) (II) czas trwania: 3,5 roku • 1,5 roku
    tryb: stacjonarne, niestacjonarne
    Pokaż więcej

    forma studiów: stacjonarne niestacjonarne
    poziom studiów: I stopnia II stopnia I stopnia II stopnia
    czas trwania: 3,5 roku 1,5 roku 3,5 roku 1,5 roku
    tytuł zawodowy: inżynier magister inżynier inżynier magister inżynier

    Wymagania rekrutacyjneSpecjalności

    Studia I stopnia stacjonarne

    • Bezpieczeństwo żywności
    • Technologia mięsa
    • Technologia produktów roślinnych
    • żywienie człowieka
    • Technologia mleczarska
    • Technologia mleczarska

    Studia II stopnia stacjonarne

    • Inżynieria przetwórstwa żywności
    • Technologia żywności
    • żywienie człowieka
    • Inżynieria żywności

    Studia I stopnia niestacjonarne

    • Technologia żywności i żywienie człowieka

    Studia II stopnia niestacjonarne

    • Technologia żywności i żywienie człowieka

    STUDIA I STOPNIA

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

    STUDIA II STOPNIA

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

Informacje mają charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie uczelni: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

Opinie (0)