OCENA, ANALIZA I ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI

OCENA, ANALIZA I ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI

Ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności studia - specjalność / ścieżka kształcenia

UCZELNIE, GDZIE OCENA, ANALIZA I ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI JAKO SPECJALNOŚĆ / ŚCIEŻKA KSZTAŁCENIA

Województwo
Miejscowość
Typ studiów
Tryb studiów

Wyszukiwarka kierunków studiów: znaleziono ×

grupa kierunku
typ studiów
tryb studiów

Wyszukiwarka kierunków podyplomowych: znaleziono ×

grupa kierunku

Wyszukiwarka kierunków studiów: znaleziono ×

Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Jednostka prowadząca

Technologia żywności i żywienia człowieka stopień: (I)  (II), czas trwania: 4 lata • 3,5 roku • 2 lata • 1,5 roku
tryb: niestacjonarne, stacjonarne

Komentarze (0)