Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym – studia podyplomowe

Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym – studia podyplomowe

Dodaj do ulubionych

Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym – studia podyplomowe - kierunek studiów

 

Dla kogo ten kierunek

Posiadasz tytuł licencjata, magistra lub inżyniera? Zawodowo jesteś związany z problematyką jakości żywności i chciałbyś uzupełnić wiedzę o najnowsze osiągnięcia nauki? A może właśnie zastanawiasz się nad zmianą stanowiska pracy? Jeśli tak to z pomocą przychodzą Ci studia podyplomowe na kierunku Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym. Zatem koniecznie przeczytaj poniższy opis, jeśli jesteś ciekaw jakie możliwości czekają na Ciebie!

 

Program studiów i przedmioty

Studia podyplomowe na kierunku Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym trwają dwa semestry. W ramach programu przewidziano zarówno zajęcia teoretyczne, jak i praktyczne. Jakich zagadnień możesz się spodziewać? Na zajęciach zostaną przedstawione techniki stosowane przy prowadzeniu analizy jakości produktów spożywczych oraz w procesie przetwórstwa. Oprócz tego zapoznasz się z tematyką zdrowego odżywiania się, istniejących standardów oceny jakości żywienia oraz obowiązującego prawa w przemyśle spożywczym. Co jeszcze posiada w swojej ofercie ten kierunek studiów? Uczęszczając na zajęcia nauczysz się podejmować odpowiednie działania w sytuacji kryzysu, a wykrywanie nieprawidłowości w procesie dokonywania analizy jakości nie będzie stanowić dla Ciebie żadnych trudności!

 

Praca po studiach

Zastanawiasz się nad zmianą pracy i jesteś ciekaw gdzie będziesz mógł pracować po ukończeniu studiów podyplomowych na kierunku Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym? Jako absolwent możesz znaleźć zatrudnienie w placówkach zajmujących się analizowaniem i kontrolowaniem jakości produktów spożywczych. Oprócz tego nie powinieneś mieć trudności z podjęciem pracy w zakładach przemysłu spożywczego. Zatem jeśli chciałbyś coś zmienić, czy to w zakresie posiadanej wiedzy czy zajmowanego stanowiska pracy, to zdecydowanie powinieneś rozważyć podjęcie studiów podyplomowych na kierunku Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym!

GDZIE STUDIOWAĆ KIERUNEK ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ I BEZPIECZEŃSTWEM W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM – STUDIA PODYPLOMOWE

Województwo
Miejscowość
Typ studiów
Tryb studiów

Wyszukiwarka kierunków studiów: znaleziono ×

grupa kierunku
    typ studiów
    tryb studiów

    Wyszukiwarka kierunków podyplomowych: znaleziono ×

    grupa kierunku

      Wyszukiwarka kierunków studiów: znaleziono ×

      Nie znaleziono żadnej uczelni

      Specjalności / ścieżki kształcenia na kierunku zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym - studia podyplomowe

      Tryb studiów
      Typ studiów
      Miasto
      Województwo
      SORTOWANIE:

      Nic nie znaleziono

      Zobacz inne kierunki Żywienie i żywność

      Typ studiów
      Województwo
      SORTOWANIE:

      Wiedza, którą zdobędziesz, studiując Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym

      Absolwent powinien posiadać wiedzę i umiejętności w zakresie:
      • dysponowania wiadomościami dotyczącymi procesu przetwórstwa spożywczego
      • samodzielnego przeprowadzania analizy i oceniania jakości produktów spożywczych
      • znajomości prawa z zakresu produkcji żywności
      • znajomości obowiązujących standardów bezpieczeństwa produktów spożywczych

      Czas trwania studiów na kierunku zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym – studia podyplomowe na poszczególnych uczelniach

      Tryb studiów
      Typ studiów
      Miejscowość
      Województwo
      SORTOWANIE:
      I stopnia II stopnia jednolite

      Brak wyników

      Szczegółowe informacje na temat czasu trwania należy sprawdzić na stronie uczelni poprzez kliknięcie przycisku: "Dowiedz się więcej"

      Jaka praca, czyli gdzie będziesz pracował po kierunku Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym

      Absolwent kierunku Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym znajdzie zatrudnienie w/jako:
      • pracownik stacji sanitarno – epidemiologicznych
      • pracownik przedsiębiorstw z sektora przemysłu spożywczego
      • pracownik placówek kontrolujących żywność
      • pracownik laboratoriów diagnostycznych

      MIASTA, KTÓRE OFERUJĄ STUDIA NA KIERUNKU ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ I BEZPIECZEŃSTWEM W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM – STUDIA PODYPLOMOWE

      Komentarze (0)