POLECANE DLA CIEBIE

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

WYDZIAŁ BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI

Kierunki studiów: biotechnologia, żywienie człowieka i dietetyka, technologia żywności i żywienie człowieka, zarządzanie jakością i analiza żywności, technologia i organizacja gastronomii, food technology Studia: stacjonarne
Sprawdź

Uniwersytet Rzeszowski

KOLEGIUM NAUK PRZYRODNICZYCH UR

Kierunki studiów: agroleśnictwo, architektura krajobrazu, biologia, biotechnologia, fizyka, informatyka, informatyka i ekonometria, inżynieria materiałowa, logistyka w sektorze rolno-spożywczym, matematyka, mechatronika, ochrona środowiska, odnawialne źródła energii i gospodarka odpadami, rolnictwo, systemy diagnostyczne w medycynie, technologia żywności i żywienie człowieka, nanotechnologia, menedżer rozwoju produktu, bezpieczeństwo i certyfikacja żywności, optometria Studia: stacjonarne, niestacjonarne
Sprawdź

Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

Wydział Nauki o Żywności UWM

Plac Cieszyński 1 (bl. 43), pok. 120-124,134-134A,

10-726 Olsztyn,

tel. 89 523 49 83, 89 523 42 30,

fax. 89 523 42 30, 89 523 36 27;

e-mail: wnz-dziekanat@uwm.edu.pl

http://www.uwm.edu.pl/wnz/

Wydział Nauki o Żywności UWM

Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

Informacje mają charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie uczelni: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

Opinie (0)