POLECANE DLA CIEBIE

Uniwersytet Rzeszowski

KOLEGIUM NAUK PRZYRODNICZYCH UR

Kierunki studiów: agroleśnictwo, architektura krajobrazu, biologia, biotechnologia, fizyka, informatyka, informatyka i ekonometria, inżynieria materiałowa, logistyka w sektorze rolno-spożywczym, matematyka, mechatronika, ochrona środowiska, odnawialne źródła energii i gospodarka odpadami, rolnictwo, systemy diagnostyczne w medycynie, technologia żywności i żywienie człowieka, optyka okularowa Studia: stacjonarne, niestacjonarne
SPRAWDŹ >

Politechnika Koszalińska

WYDZIAŁ MECHANICZNY

Kierunki studiów: energetyka, mechanika i budowa maszyn, transport, technologia żywności i żywienie człowieka, zarządzanie i inżynieria produkcji, inżynieria biomedyczna, mechatronika, bioanalityka chemiczna Studia: niestacjonarne, stacjonarne
SPRAWDŹ >

Akademia Nauk Stosowanych w Łomży

Instytut Technologii Żywności i Gastronomii ANS w Łomży

Ul. Akademicka 1

18-400 Łomża

pok. A 0.32

tel\fax: (86) 215 54 90

e-mail: itzig@pwsip.edu.pl

Instytut Technologii Żywności i Gastronomii ANS w Łomży

Akademia Nauk Stosowanych w Łomży

  • TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA

    stopień: (I) (II)
    tryb: stacjonarne, niestacjonarne
    Pokaż więcej

    tryb studiów: stacjonarne niestacjonarne
    typ studiów: I stopnia II stopnia I stopnia II stopnia
    czas trwania:
    tytuł zawodowy:

    Wymagania rekrutacyjne

    STUDIA I STOPNIA

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

    STUDIA II STOPNIA

    Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ

Informacje mogą ulec zmianie. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie uczelni: Akademia Nauk Stosowanych w Łomży

Opinie (0)