Publiczne Technikum nr 2 w ZSZ nr 4

Publiczne Technikum nr 2 w ZSZ nr 4

Wybierz rok rekrutacji

Klasa 1 (Technik żywienia i usług gastronomicznych)

Przedmioty rozszerzone:
język angielski, język niemiecki, biologia, język obcy nowożytny
Języki: angielski, niemiecki *
Wymagania rekrutacyjne Progi punktowe Informacje dodatkowe

Klasa 1 (Technik technologii żywności)

Przedmioty rozszerzone:
język angielski, język niemiecki, biologia, język obcy nowożytny
Języki: angielski, niemiecki, hiszpański *
Wymagania rekrutacyjne Progi punktowe Informacje dodatkowe

Klasa 1 (Technik organizacji turystyki)

Przedmioty rozszerzone:
język angielski, język niemiecki, geografia, język obcy nowożytny
Języki: angielski, niemiecki, hiszpański *
Wymagania rekrutacyjne Progi punktowe Informacje dodatkowe

Klasa 1 (Technik hotelarstwa)

Przedmioty rozszerzone:
język angielski, język niemiecki, geografia, język obcy nowożytny
Języki: angielski, niemiecki, hiszpański *
Wymagania rekrutacyjne Progi punktowe Informacje dodatkowe

Klasa 1 (Technik eksploatacji portów i terminali)

Przedmioty rozszerzone:
język angielski, język niemiecki, geografia, język obcy nowożytny
Języki: angielski, niemiecki, hiszpański *
Wymagania rekrutacyjne Progi punktowe Informacje dodatkowe

Klasa 1 (Technik handlowiec)

Przedmioty rozszerzone:
język angielski, język niemiecki, geografia, język obcy nowożytny
Języki: angielski, niemiecki, hiszpański *
Wymagania rekrutacyjne Progi punktowe Informacje dodatkowe

* Możliwe, że uczeń będzie musiał dokonać wyboru jednego lub kilku języków

ul. Józefa Hallera 4
45-867 Opole
Zaodrze
77 474 53 59

Informacje mają charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie szkoły: Publiczne Technikum nr 2 w ZSZ nr 4
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

Opinie (0)