WYDZIAŁ INŻYNIERII KSZTAŁTOWANIA ŚRODOWISKA I GEODEZJI
WYDZIAŁ PRZYRODNICZO-TECHNOLOGICZNY
GOSPODARKA PRZESTRZENNA⋮ |
stopień: (II) czas trwania: 2 lata
tryb: stacjonarne, niestacjonarne
Pokaż więcej
Wymagania rekrutacyjneSpecjalności
Studia II stopnia stacjonarne
Studia II stopnia niestacjonarne
STUDIA II STOPNIA
Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ
ZARZĄDZANIE I INŻYNIERIA PRODUKCJI⋮ |
stopień: (I) (II) czas trwania: 3,5 roku • 1,5 roku
tryb: stacjonarne, niestacjonarne
Pokaż więcej
Wymagania rekrutacyjneŚcieżki kształcenia
Studia I stopnia stacjonarne
Studia II stopnia stacjonarne
Studia I stopnia niestacjonarne
Studia II stopnia niestacjonarne
Informacje mogą ulec zmianie. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie uczelni: Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Spędziłem 5 wspaniałych lat na UE. Z perspektywy czasu wcale nie żałuję, że wybrałem wydział IE. Nie było łatwo, zdarzały się gorsze i lepsze oceny, ale wykładowcy naprawdę solidnie przygotowali mnie do wejścia na rynek pracy. Dzięki temu, niedługo po obronie magisterki, udało mi się znaleźć pracę z perspektywami rozwoju. IE otwiera przed studentami szerokie bramy do interesujących ofert zatrudnienia. Z całą pewnością warto na tym wydziale studiować, bez znaczenia jaką specjalność się wybierze.
ZIIP moze byc wyborem dla osob które nie potrafią do końca sprecyzować swoich oczekiwań i zainteresowań. Jednocześnie specjalnosć żywnościowa jest propozycją dla osób majacych wiecej nerwów i niż znajomi z innej specjalności jaką jest chemiczna. Żywnościowka jest mniej wymagającą specjalnością niz chemiczna. Kończac studia aktualnie przychodzi mi na mysl, że gdyby nie Koła naukowe i organizacje studenckie to moje studiowanie nie mialoby sensu. Polecam każdemu kto chce poznać niesamowitych ludzi, nauczyć się wielu kompetencji miękkich żeby się odważyli i skorzystali z tych aktywności. Z podspecjalizacji na produktach żywnościowych polecam fermentacje oraz praktyki w browarze ;)