ul. Komandorska 118/120

53-345 Wrocław

tel.:  71 36 80 148; 71 36 72 889 

fax:  71 36 80 627

e-mail: dz-ie@ue.wroc.pl

http://www.ue.wroc.pl/wydzial_ie

  • GOSPODARKA PRZESTRZENNA Stopień: II

    Specjalności

    Studia II stopnia stacjonarne

    • Doradztwo i inwestowanie w nieruchomości
    • Gospodarowanie nieruchomościami i pośrednictwo na rynkach nieruchomości

    Studia II stopnia niestacjonarne

    • Doradztwo i inwestowanie w nieruchomości
    • Gospodarowanie nieruchomościami i pośrednictwo na rynkach nieruchomości
  • ZARZĄDZANIE I INŻYNIERIA PRODUKCJI Stopień: I II

    Ścieżki kształcenia

    Studia I stopnia stacjonarne

    • Inżynieria produktów żywnościowych
    • Inżynieria produktów chemicznych
    • Inżynieria bioproduktów

    Studia II stopnia stacjonarne

    • Przedsiębiorczość i innowatyka
    • Zarządzanie produkcją i usługami
    • Zarządzanie rozwojem
    • Zarządzanie technologią
    • Zarządzanie procesami

    Studia I stopnia niestacjonarne

    • Inżynieria produktów żywnościowych
    • Inżynieria produktów chemicznych
    • Inżynieria bioproduktów

    Studia II stopnia niestacjonarne

    • Przedsiębiorczość i innowatyka
    • Zarządzanie produkcją i usługami
    • Zarządzanie rozwojem
    • Zarządzanie technologią
    • Zarządzanie procesami

Opinie (2)

Grzegorx Ocena

Spędziłem 5 wspaniałych lat na UE. Z perspektywy czasu wcale nie żałuję, że wybrałem wydział IE. Nie było łatwo, zdarzały się gorsze i lepsze oceny, ale wykładowcy naprawdę solidnie przygotowali mnie do wejścia na rynek pracy. Dzięki temu, niedługo po obronie magisterki, udało mi się znaleźć pracę z perspektywami rozwoju. IE otwiera przed studentami szerokie bramy do interesujących ofert zatrudnienia. Z całą pewnością warto na tym wydziale studiować, bez znaczenia jaką specjalność się wybierze.

Kasia Ocena

ZIIP moze byc wyborem dla osob które nie potrafią do końca sprecyzować swoich oczekiwań i zainteresowań. Jednocześnie specjalnosć żywnościowa jest propozycją dla osób majacych wiecej nerwów i niż znajomi z innej specjalności jaką jest chemiczna. Żywnościowka jest mniej wymagającą specjalnością niz chemiczna. Kończac studia aktualnie przychodzi mi na mysl, że gdyby nie Koła naukowe i organizacje studenckie to moje studiowanie nie mialoby sensu. Polecam każdemu kto chce poznać niesamowitych ludzi, nauczyć się wielu kompetencji miękkich żeby się odważyli i skorzystali z tych aktywności. Z podspecjalizacji na produktach żywnościowych polecam fermentacje oraz praktyki w browarze ;)