TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA DLA NAUCZYCIELI - STUDIA PODYPLOMOWE - przedmioty maturalne

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA DLA NAUCZYCIELI - STUDIA PODYPLOMOWE - przedmioty maturalne

Dalsza część pod reklamą

Technologia żywności i żywienie człowieka dla nauczycieli - studia podyplomowe - przedmioty maturalne wymagane na uczelniach

Uczelnie

Filtrowanie
Województwo
    Miejscowość
      Status uczelni
      Poziom studiów
        Więcej filtrów
        Forma studiów
          Uczelnia Przedmioty wymagane Przedmioty dodatkowe Kryteria dodatkowe

          Brak wyników

          Szczegółowe informacje na temat wymagań rekrutacyjnych należy sprawdzić na stronie uczelni poprzez kliknięcie przycisku: "Dowiedz się więcej".
          Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

          Komentarze (1)

          Basia odpowiedz

          Ostatnio ukończyłam studia podyplomowe na kierunku żywienie człowieka i dietetyka na WSKZ-ecie i musze przyznać że bardzo podobał mi się kierunek. Materiały były bardzo ciekawe, a co ważne studia onlina więc mega wygodnie się studiowało.