Terminy rekrutacji na studia Drzwi otwarte na uczelniach Terminy matury Terminy egzaminu ósmoklasisty
Wyniki matur
Do matury w Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 2 im. prof. Stanisława Bergera w 2023 roku przystąpiło 34 uczniów. Świadectwo dojrzałości otrzymało 32 maturzystów. Zdawalność całego egzaminu maturalnego wyniosła 94%.
Wyniki poszczególnych egzaminów przedstawia poniższa tabela.
| przedmiot | zdawalność | średni wynik śr. wynik | liczba zdających l. zdających |
|---|---|---|---|
| język polski poziom podstawowy | 100,0% | 56,3% | 34 |
| język angielski poziom podstawowy | 97,1% | 75,7% | 34 |
| matematyka poziom podstawowy | 97,1% | 57,3% | 34 |
| biologia poziom rozszerzony | - | 20,1% | 11 |
| geografia poziom rozszerzony | - | 32,8% | 5 |
| język angielski poziom rozszerzony | - | 51,5% | 16 |
| język polski poziom rozszerzony | - | - | 4 |
| matematyka poziom rozszerzony | - | - | 1 |
| wiedza o społeczeństwie poziom rozszerzony | - | - | 1 |
ul. Majdańska 30/36
22 810 04 89
Informacje mają charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych
informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie
szkoły:
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 2 im. prof. Stanisława Bergera
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są
wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie
prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.