Technikum Przemysłu Spożywczego nr 22 im. św. Maksymiliana Marii Kolbe w ZSPS

Technikum Przemysłu Spożywczego nr 22 im. św. Maksymiliana Marii Kolbe w ZSPS

Wybierz rok rekrutacji

Klasa 1TA (Technik żywienia i usług gastronomicznych)

Przedmioty rozszerzone:
język polski
Języki: angielski, niemiecki, francuski *
Wymagania rekrutacyjne Progi punktowe

Klasa 1TB (Technik usług kelnerskich)

Przedmioty rozszerzone:
język polski
Języki: angielski, niemiecki, francuski *
Wymagania rekrutacyjne Progi punktowe

Klasa 1TC (Technik technologii żywności)

Przedmioty rozszerzone:
język polski
Języki: angielski, niemiecki, francuski *
Wymagania rekrutacyjne Progi punktowe

* Możliwe, że uczeń będzie musiał dokonać wyboru jednego lub kilku języków

ul. Macieja Miechowity 6
31-475 Kraków
Prądnik Czerwony
(12) 42 238 66

Informacje mają charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie szkoły: Technikum Przemysłu Spożywczego nr 22 im. św. Maksymiliana Marii Kolbe w ZSPS
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

Opinie (0)