Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie w ZS nr 5

Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie w ZS nr 5

Wyniki matur

Do matury w Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie w ZS nr 5 w 2023 roku przystąpiło 97 uczniów. Świadectwo dojrzałości otrzymało 84 maturzystów. Zdawalność całego egzaminu maturalnego wyniosła 86%.

Wyniki poszczególnych egzaminów przedstawia poniższa tabela.

Wyniki matury 2023 (część pisemna) - Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie w ZS nr 5 w Lublinie

przedmiot poziom zdawalność średni wynik śr. wynik liczba zdających l. zdających
język polski poziom podstawowy podstawowy 97,9% 54,7% 97
język angielski poziom podstawowy podstawowy 98,9% 73,8% 93
język hiszpański poziom podstawowy podstawowy - - 1
język niemiecki poziom podstawowy podstawowy - - 3
matematyka poziom podstawowy podstawowy 87,6% 43,4% 97
biologia poziom rozszerzony rozszerzony - 31,1% 13
chemia poziom rozszerzony rozszerzony - - 1
filozofia poziom rozszerzony rozszerzony - - 1
geografia poziom rozszerzony rozszerzony - 46,7% 32
historia poziom rozszerzony rozszerzony - - 2
historia sztuki poziom rozszerzony rozszerzony - - 1
język angielski poziom rozszerzony rozszerzony - 59,3% 41
język hiszpański poziom rozszerzony rozszerzony - - 1
język niemiecki poziom rozszerzony rozszerzony - - 1
język polski poziom rozszerzony rozszerzony - 46,8% 5

Informacje na temat wyników egzaminów pochodzą ze strony internetowej właściwej dla szkoły Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej.
Pliki źródłowe do pobrania:

ul. Józefa Elsnera 5
20-854 Lublin
Czechów Południowy
0817404019

Informacje mają charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie szkoły: Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie w ZS nr 5
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

Opinie (0)