Terminy rekrutacji na studia Drzwi otwarte na uczelniach Terminy matury Terminy egzaminu ósmoklasisty
BUSINESS ENGLISH⋮ |
Rekrutacja |
Zwiń
Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ
EVENT MANAGER⋮ |
Rekrutacja |
Celem kursu jest zdobycie wiedzy z zakresu profesjonalnego tworzenia oraz zarządzania eventem, ze szczególnym uwzględnieniem najnowszych technik eventowych oraz skutecznych narzędzi pozwalających na prawidłową obsługę wydarzenia w zależności od liczby jego uczestników i charakteru imprezy. Dodatkowym aspektem kursu jest przekazanie informacji nt. podnoszenia rentowności wydarzenia (kalkulowanie kosztów czy generowanie oszczędności).
Zwiń
Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ
INSTRUKTOR NORDIC WALKING⋮ |
Rekrutacja |
Zdobycie umiejętności prowadzenia oraz planowania zajęć Nordic Walking w różnym terenie, z dostosowaniem do wieku oraz poziomu sprawności ćwiczących.
Zwiń
Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ
JAK STWORZYĆ OFERTĘ HOTELU, KTÓRA ZAGWARANTUJE SUKCES⋮ |
Rekrutacja |
Zwiń
Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ
KURS MENADŻER HOTELARSTWA⋮ |
Rekrutacja |
Zwiń
Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ
KURS MENADŻERA GASTRONOMII⋮ |
Rekrutacja |
Zwiń
Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ
KURS SOMMELIERSKI⋮ |
Rekrutacja |
Zwiń
Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ
NOWOCZESNY KUCHARZ RESTAURACJI HOTELOWEJ⋮ |
Rekrutacja |
Celem kursu jest zdobycie wiedzy na temat nowoczesnych technik przygotowywania potraw, wprowadzania nowatorskich rozwiązań do restauracji hotelowych oraz umiejętności komponowania dania, estetyki talerza, dbałości o wygląd potrawy, zwracanie uwagi na dodatki, wprowadzanie do menu kuchni niestandardowej, łączenie produktów z różnych stron świata, podążanie za modą i dbałość o wymagającego klienta. Uwaga: kurs doszkalający dla kucharzy z doświadczeniem.
Zwiń
Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ
NOWOCZESNY PRACOWNIK KUCHNI - KURS DLA POMOCY KUCHENNYCH⋮ |
Rekrutacja |
Przedmiotowe szkolenie pozwoli uczestnikom:
• zapoznać się z obowiązkowymi zadaniami pomocy kuchennej;
• nabyć wiedzę w zakresie wykonywania czynności związanych przygotowaniem i wstępną obróbką artykułów spożywczych;
• wykorzystywać w codziennej pracy zasady filozofii zero waste w kuchni;
• efektywnie współpracować z kucharzami.
Zwiń
Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ
PROFESJONALNA OBSŁUGA GOŚCIA HOTELOWEGO⋮ |
Rekrutacja |
Zwiń
Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ
PROFESJONALNA OBSŁUGA KELNERSKO-BARMAŃSKA W MNIEJSZYCH OBIEKTACH TURYSTYCZNYCH⋮ |
Rekrutacja |
Autorski kurs dedykowany mniejszym obiektom turystycznym, w których pracownik wykonuje połączone obowiązki kelnera oraz barmana jednocześnie.
Celem kursu jest:
• poznanie najlepszych praktyk w zakresie prezentacji zastawy, stylów obsługi oraz nabycie praktycznych umiejętności kelnerskich;
• poznanie najlepszych praktyk w zakresie prezentacji szkła, przygotowania i podawania koktajli oraz nabycie praktycznych umiejętności barmańskich (także w zakresie zarządzania barem).
Zwiń
Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ
PROFESJONALNA SŁUŻBA PIĘTER⋮ |
Rekrutacja |
Celem kursu jest podniesienie kwalifikacji zawodowych poprzez doskonalenie organizacji i techniki pracy osób zatrudnionych na stanowisku pokojowa/służba pięter. Dodatkowym aspektem kursu jest kształtowanie postawy etyczno-moralnej, opanowanie sztuki rozmowy z gościem oraz doskonalenie kultury osobistej i umiejętności zachowania się w sytuacjach szczególnych i trudnych.
Zwiń
Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ
PROFESJONALNY KELNER⋮ |
Rekrutacja |
Celem kursu jest poznanie najlepszych praktyk w zakresie prezentacji zastawy, stylów obsługi oraz nabycie praktycznych umiejętności kelnerskich.
Zwiń
Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ
SKUTECZNA SPRZEDAŻ PRODUKTÓW RESTAURACJI⋮ |
Rekrutacja |
Przedmiotowy kurs pozwoli uczestnikom:
• poznać najnowsze i najbardziej efektywne metody skutecznej sprzedaży produktów działalności gastronomicznej;
• poznać techniki budowania produktów restauracji;
• dowiedzieć się jak budować kartę menu/kartę win;
wykorzystać menu engineering w celu optymalizacji funkcjonowania restauracji
Zwiń
Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ
SKUTECZNA SPRZEDAŻ W HOTELU - KURS DLA RECEPCJONISTÓW⋮ |
Rekrutacja |
Zwiń
Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ
Informacje mają charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych
informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie uczelni:
Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa w Gdańsku.
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.