CUKIERNICTWO, CIASTKARSTWO I PIEKARNICTWO - STUDIA PODYPLOMOWE - przedmioty maturalne

CUKIERNICTWO, CIASTKARSTWO I PIEKARNICTWO - STUDIA PODYPLOMOWE - przedmioty maturalne

Przedmioty maturalne brane pod uwagę w procesie rekrutacji na kierunek cukiernictwo, ciastkarstwo i piekarnictwo - studia podyplomowe na poszczególnych uczelniach

Uczelnie

Filtrowanie
Województwo
    Miejscowość
      Status uczelni
      Poziom studiów
        Więcej filtrów
        Forma studiów
          Uczelnia Przedmioty wymagane Przedmioty dodatkowe Kryteria dodatkowe

          Brak wyników

          Szczegółowe informacje na temat wymagań rekrutacyjnych należy sprawdzić na stronie uczelni poprzez kliknięcie przycisku: "Dowiedz się więcej".
          Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

          Komentarze (1)

          Jolanta odpowiedz

          Kierunek cukiernictwo, ciastkarstwo i piekarnictwo studiuję na WSKZ. W tym roku kończę i uważam, że kierunek jest bardzo dobrze opracowany pod kątem merytoryki. Studia są idealne dla osób, które są aktywne zawodowo, bo prowadzone są w formie online.