ul. Olszewska 12, 

00-792 Warszawa, 

tel. 22 825 80 34/35 fax. 22 825 80 31

rektorat@wseiz.pl

ul. Olszewska 12, 

00-792 Warszawa, 

tel. 22 825 80 34/35 fax. 22 825 80 31

rektorat@wseiz.pl

  • ZARZĄDZANIE I INŻYNIERIA PRODUKCJI Stopień: I II REKRUTACJA

    Kierunek Zarządzanie i inżynieria produkcji w Wyższej Szkole Ekologii i Zarządzania w Warszawie realizowany jest na Wydziale Inżynierii i Zarządzania. Założeniem kształcenia jest zdobycie wiedzy z zakresu nauk ekonomicznych i nauk o zarządzaniu, połączonej z umiejętnościami menadżerskimi. Studenci uczą się projektowania nowych i nadzorowania istniejących procesów i systemów produkcyjnych i eksploatacyjnych, nadzorowania obiektów i systemów zarządzania, doboru i szkolenia personelu, czy zarządzania kosztami i kapitałem.

    Studia na kierunku Zarządzanie i inżynieria produkcji w Wyższej Szkole Ekologii i Zarządzania w Warszawie dzielą się na następujące specjalności: BHP, Logistyka przedsiębiorstwa, Zarządzanie przedsiębiorstwem, Diagnostyka i eksploatacja samochodów (na pierwszym stopniu), Zarządzanie transportem i logistyka, Inżynieria usług gastronomicznych, Zarządzanie przedsiębiorstwem produkcyjnym, Zarządzanie marką przedsiębiorstwa produkcyjnego (na drugim stopniu). Program nauczania zawiera takie przedmioty jak: podstawy marketingu, ekologia, zarządzanie środowiskiem, prawo gospodarcze, zarządzanie projektem, zarządzanie wiedzą, prognozowanie i symulacja, projektowanie realizacyjne, zintegrowane systemy zarządzania, analiza rynku.

    A co po studiach? Absolwenci Zarządzania i inżynierii produkcji w WSEiZ znajdą zatrudnienie w przedsiębiorstwach produkcyjnych, przedsiębiorstwach produkcyjno-handlowych, centrach logistycznych, firmach doradczych, firmach audytorskich.

    wymagania rekrutacyjne

     

    Dokładne informacje na temat rekrutacji znajdziesz tutaj

Opinie (1)

maciej Ocena

Studia w Wyższej Szkole Ekologii i Zarządzania to zdecydowanie powód do dumy, chociażby z tego faktu, że studenci otrzymują możliwość kontaktu, rozmowy, zdobywania wiedzy od doświadczonych praktyków, będących specjalistami w swoich dziedzinach