Technikum w ZS Gastronomiczno-Hotelarskim im. Marii Skłodowskiej-Curie

Technikum w ZS Gastronomiczno-Hotelarskim im. Marii Skłodowskiej-Curie

Wyniki matur

Do matury w Technikum w ZS Gastronomiczno-Hotelarskim im. Marii Skłodowskiej-Curie w 2025 roku przystąpiło 58 uczniów. Świadectwo dojrzałości otrzymało 37 maturzystów. Zdawalność całego egzaminu maturalnego wyniosła 63%.

Wyniki poszczególnych egzaminów przedstawia poniższa tabela.

Wyniki matury 2025 (część pisemna) - Technikum w ZS Gastronomiczno-Hotelarskim im. Marii Skłodowskiej-Curie w Grudziądzu

przedmiot poziom zdawalność średni wynik śr. wynik liczba zdających l. zdających
język polski poziom podstawowy podstawowy 84,5% 46,7% 58
język angielski poziom podstawowy podstawowy 93,0% 70,1% 57
język niemiecki poziom podstawowy podstawowy - - 1
matematyka poziom podstawowy podstawowy 81,0% 49,7% 58
biologia poziom rozszerzony rozszerzony - 21,7% 6
geografia poziom rozszerzony rozszerzony - 24,8% 5
historia poziom rozszerzony rozszerzony - - 3
historia sztuki poziom rozszerzony rozszerzony - - 1
język angielski poziom rozszerzony rozszerzony - 58,6% 34
język hiszpański poziom rozszerzony rozszerzony - - 1
język polski poziom rozszerzony rozszerzony - 33,7% 10
matematyka poziom rozszerzony rozszerzony - - 1
wiedza o społeczeństwie poziom rozszerzony rozszerzony - 18,0% 8

Informacje na temat wyników egzaminów pochodzą ze strony internetowej właściwej dla szkoły Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej.
Pliki źródłowe do pobrania:

ul. Curie-Skłodowskiej 22 lok.24
86-300 Grudziądz
566427742

Informacje mają charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie szkoły: Technikum w ZS Gastronomiczno-Hotelarskim im. Marii Skłodowskiej-Curie
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

Opinie (0)