Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie w ZS nr 6 im. Mikołaja Reja

Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie w ZS nr 6 im. Mikołaja Reja

Wyniki matur

Do matury w Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie w ZS nr 6 im. Mikołaja Reja w 2023 roku przystąpiło 85 uczniów. Świadectwo dojrzałości otrzymało 70 maturzystów. Zdawalność całego egzaminu maturalnego wyniosła 82%.

Wyniki poszczególnych egzaminów przedstawia poniższa tabela.

Wyniki matury 2023 (część pisemna) - Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie w ZS nr 6 im. Mikołaja Reja w Szczecinie

przedmiot poziom zdawalność średni wynik śr. wynik liczba zdających l. zdających
język polski poziom podstawowy podstawowy 97,7% 60,4% 87
język angielski poziom podstawowy podstawowy 95,2% 73,8% 86
język niemiecki poziom podstawowy podstawowy - - 1
matematyka poziom podstawowy podstawowy 83,5% 45,0% 86
biologia poziom rozszerzony rozszerzony - 26,3% 9
geografia poziom rozszerzony rozszerzony - 36,5% 14
historia poziom rozszerzony rozszerzony - - 2
język angielski poziom rozszerzony rozszerzony - 55,5% 53
język polski poziom rozszerzony rozszerzony - 55,5% 10
matematyka poziom rozszerzony rozszerzony - - 1
wiedza o społeczeństwie poziom rozszerzony rozszerzony - - 3

Informacje na temat wyników egzaminów pochodzą ze strony internetowej właściwej dla szkoły Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej.
Pliki źródłowe do pobrania:

ul. gen. Józefa Sowińskiego 3
70-236 Szczecin
Śródmieście
91 433 35 04

Informacje mają charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie szkoły: Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie w ZS nr 6 im. Mikołaja Reja
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

Opinie (0)