Browarnictwo i słodownictwo - limity

Browarnictwo i słodownictwo - limity

Browarnictwo i słodownictwo - limity

Co roku uczelnie lub właściwy minister (np. Minister Zdrowia dla kierunku lekarskiego i lekarsko-dentystycznego, Minister Obrony Narodowej dla kandydatów na żołnierzy zawodowych czy Minister Sprawiedliwości dla funkcjonariuszy służby więziennej) określają limity przyjęć na studia stacjonarne oraz niestacjonarne na określonym kierunku studiów uwzględniając możliwości dydaktyczne uczelni, oraz zapotrzebowanie na absolwentów tych studiów.

Orientacyjne limity miejsc na kierunku browarnictwo i słodownictwo na poszczególnych uczelniach

Wybierz rok

Uczelnie

Filtrowanie
Województwo
Miejscowość
Status uczelni
Poziom studiów
Forma studiów
I stopnia II stopnia jednolite
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie stacjonarne I stopnia:
30
II stopnia:
30
jednolite:
-
Dowiedz się więcej
niestacjonarne I stopnia:
-
II stopnia:
-
jednolite:
-
Dowiedz się więcej

Szczegółowe informacje na temat limitów należy sprawdzić na stronie uczelni poprzez kliknięcie przycisku: "Dowiedz się więcej".
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

Komentarze (1)

Absolwent odpowiedz

Studia ukierunkowane na browarnictwo, ale radzę dokładnie zapoznać się z programem studiów i mieć na uwadze dużą ilość przedmiotów związanych z chemią i innymi zagadnieniami z dziedziny technologii żywności, więc jeśli nie czujecie się dobrze w tym obszarze, to nie będzie łatwo i przyjemnie. Poza tym, tak jak w poprzedniej opinii ja również radzę zrobić przegląd rynku pracy, bo niestety zapotrzebowanie jest nikłe w tak niszowej branży, a wynagrodzenia pozostawiają wiele do życzenia, oczywiście da się i dobrze zarobić, ale to wyjątki. Podsumowując, z chłodną głową podejmujcie decyzję, żeby nie być zawiedzionym i w późniejszym czasie rozczarowanym branżą browarniczą w Polsce.