Progi punktowe na kierunek jakość i bezpieczeństwo żywności na poszczególnych uczelniach
I stopnia | II stopnia | jednolite | |||
---|---|---|---|---|---|
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu UP w Poznaniu |
stacjonarne |
I stopnia: 30 |
II stopnia: - |
jednolite: - |
Dowiedz się więcej |
niestacjonarne |
I stopnia: - |
II stopnia: - |
jednolite: - |
Dowiedz się więcej |
Szczegółowe informacje na temat progów należy sprawdzić na stronie uczelni poprzez kliknięcie przycisku: "Dowiedz się więcej".
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.
Po maturze miałam plany pójścia na studia związane z zarządzniem jakością, ale wybrałm bezpieczeństwo narodowe. Koniec końców i tak w zawodzie nie pracowałam więc postawnoiłam się przebranżowić i wybrałam studia na WSKZ Bezpieczeństwo żywności. W końcu podjęłam pracę, która mnie ciekawi.