Jakość i bezpieczeństwo żywności - specjalności

Jakość i bezpieczeństwo żywności - specjalności

Jakość i bezpieczeństwo żywności - specjalności

Współczesne studia charakteryzują się tym, że bardzo często studenci otrzymują wybór specjalności i ścieżek kształcenia. Dzięki specjalizacji absolwenci nie tylko mają wiedzę i umiejętności z zakresu danej dyscypliny, ale również zdobywają kompetencje w węższym obszarze.

Specjalności / ścieżki kształcenia na kierunku jakość i bezpieczeństwo żywności

Filtrowanie
Województwo
Miasto
Poziom studiów
Forma studiów

Komentarze (1)

Hania odpowiedz

Po maturze miałam plany pójścia na studia związane z zarządzniem jakością, ale wybrałm bezpieczeństwo narodowe. Koniec końców i tak w zawodzie nie pracowałam więc postawnoiłam się przebranżowić i wybrałam studia na WSKZ Bezpieczeństwo żywności. W końcu podjęłam pracę, która mnie ciekawi.