Technologia żywności i żywienie człowieka w Szczecinie - progi

Technologia żywności i żywienie człowieka w Szczecinie - progi

Technologia żywności i żywienie człowieka w Szczecinie - progi

Progi punktowe na kierunek technologia żywności i żywienie człowieka na poszczególnych uczelniach

Wybierz rok

Uczelnie

Filtrowanie
Status uczelni
Poziom studiów
Forma studiów
I stopnia II stopnia jednolite
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
stacjonarne I stopnia:
zapytaj uczelnię
II stopnia:
zapytaj uczelnię
jednolite:
-
Dowiedz się więcej
niestacjonarne I stopnia:
zapytaj uczelnię
II stopnia:
zapytaj uczelnię
jednolite:
-
Dowiedz się więcej

Szczegółowe informacje na temat progów należy sprawdzić na stronie uczelni poprzez kliknięcie przycisku: "Dowiedz się więcej".
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

Komentarze (0)