Zarządzanie i inżynieria produkcji w Warszawie - progi

Zarządzanie i inżynieria produkcji w Warszawie - progi

Zarządzanie i inżynieria produkcji w Warszawie - progi

Progi punktowe na kierunek zarządzanie i inżynieria produkcji na poszczególnych uczelniach

Wybierz rok

Uczelnie

Filtrowanie
Status uczelni
Poziom studiów
Forma studiów
I stopnia II stopnia jednolite
Politechnika Warszawska
Wydział Mechaniczny Technologiczny PW
Politechnika Warszawska
Wydział Mechaniczny Technologiczny PW
stacjonarne I stopnia:
80
II stopnia:
zapytaj uczelnię
jednolite:
-
Dowiedz się więcej
niestacjonarne I stopnia:
-
II stopnia:
zapytaj uczelnię
jednolite:
-
Dowiedz się więcej
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Wydział Inżynierii Produkcji SGGW
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Wydział Inżynierii Produkcji SGGW
stacjonarne I stopnia:
35
II stopnia:
zapytaj uczelnię
jednolite:
-
Dowiedz się więcej
niestacjonarne I stopnia:
-
II stopnia:
-
jednolite:
-
Dowiedz się więcej
Akademia Techniczno-Artystyczna Nauk Stosowanych w Warszawie
Zarządzanie i Inżynieria Produkcji
Akademia Techniczno-Artystyczna Nauk Stosowanych w Warszawie
Zarządzanie i Inżynieria Produkcji
stacjonarne I stopnia:
zapytaj uczelnię
II stopnia:
-
jednolite:
-
Dowiedz się więcej
niestacjonarne I stopnia:
zapytaj uczelnię
II stopnia:
zapytaj uczelnię
jednolite:
-
Dowiedz się więcej
Uniwersytet VIZJA
Zarządzanie i inżynieria produkcji
Uniwersytet VIZJA
Zarządzanie i inżynieria produkcji
stacjonarne I stopnia:
zapytaj uczelnię
II stopnia:
zapytaj uczelnię
jednolite:
-
Dowiedz się więcej
niestacjonarne I stopnia:
zapytaj uczelnię
II stopnia:
zapytaj uczelnię
jednolite:
-
Dowiedz się więcej

Szczegółowe informacje na temat progów należy sprawdzić na stronie uczelni poprzez kliknięcie przycisku: "Dowiedz się więcej".
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

Komentarze (0)