MENEDŻER PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH - STUDIA PODYPLOMOWE⋮ |
Rekrutacja |
CELEM STUDIÓW PODYPLOMOWYCH:
jest dostarczenie słuchaczom wiedzy pozwalającej na zdobycie i poszerzenie umiejętności z zakresu projektowania i doskonalenia produktów żywnościowych przydatnych w pracy menedżera produktu w firmach przemysłu spożywczego.
STUDIA PRZEZNACZONE SĄ:
dla kadry zarządzającej i pracowników przedsiębiorstw przemysłu spożywczego, osób zatrudnionych w działach R&D odpowiedzialnych za projektowanie i rozwój produktów żywnościowych oraz ich wprowadzanie na rynek, w tym m.in. kierowników projektów, technologów żywności oraz pracowników działów kontroli jakości, zakupów, sprzedaży i marketingu zainteresowanych identyfikacją trendów rozwojowych w branży spożywczej i poznaniem skutecznych metod ich aplikacji w procesie opracowywania, doskonalenia i komercjalizacji nowości produktowych.
ZWIŃ
METODY I TECHNIKI ZARZĄDZANIA PROCESOWEGO - STUDIA PODYPLOMOWE⋮ |
Rekrutacja |
Nasza oferta opiera się na połączeniu teorii i praktyki. Dzięki temu nie tylko zdobędziesz wiedzę o procesach biznesowych, ale nauczysz się samodzielnie analizować i skutecznie rozwiązywać problemy organizacyjne, identyfikować i projektować zmiany.
Nasi wykładowcy to teoretycy i praktycy, którzy pasję do nauki łączą z wdrażaniem i udoskonalaniem metod zarządzania procesowego w organizacjach. Teraz chcą podzielić się swoim doświadczeniem zawodowym zdobytym na uczelniach wyższych oraz przedsiębiorstwach, abyś i Ty mógł efektywnie działać!
ZWIŃ
Informacje mogą ulec zmianie. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie uczelni: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie