Terminy rekrutacji na studia Drzwi otwarte na uczelniach Terminy matury Terminy egzaminu ósmoklasisty
ROLNICTWO⋮ |
Rekrutacja |
stopień: (I) czas trwania: 3,5 roku • 4 lata
tryb: stacjonarne, niestacjonarne
Pokaż więcej
Zwiń
EKOLOGICZNE ROLNICTWO I PRODUKCJA ŻYWNOŚCI⋮ |
Rekrutacja |
stopień: (I) czas trwania: 3 lata
tryb: stacjonarne
Pokaż więcej
Zwiń
INŻYNIERIA EKOLOGICZNA⋮ |
Rekrutacja |
stopień: (I) (II) czas trwania: 3,5 roku • 1,5 roku
tryb: stacjonarne, niestacjonarne
Pokaż więcej
Zwiń
ORGANIC AGRICULTURE AND FOOD PRODUCTION⋮ |
Rekrutacja |
stopień: (I) czas trwania: 3 lata
tryb: stacjonarne
Pokaż więcej
Studia w Warszawie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie - kierunek studiów organic agroculture and food production
The Faculty of Agriculture and Biology has the aim to offer the students a holistic and interdisciplinary knowledge in the area of organic agriculture and food production presented by the best specialists from different faculties of Warsaw University of Life Sciences – SGGW and from abroad.
The BSc studies OAFP are constructed according to the expectations of potential employers within organic food production. The focus is on the innovative teaching methods activating students and preparing them for future employment. The studies will offer good possibilities to develop the necessary skills and knowledge in desired specialties.
Zwiń
Informacje mają charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych
informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie uczelni:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.