ŻYWIENIE CZŁOWIEKA W GASTRONOMII

ŻYWIENIE CZŁOWIEKA W GASTRONOMII

Żywienie człowieka w gastronomii studia - specjalność / ścieżka kształcenia

UCZELNIE, GDZIE ŻYWIENIE CZŁOWIEKA W GASTRONOMII JAKO SPECJALNOŚĆ / ŚCIEŻKA KSZTAŁCENIA

Województwo
Miejscowość
Typ studiów
Tryb studiów

Wyszukiwarka kierunków studiów: znaleziono ×

grupa kierunku
typ studiów
tryb studiów

Wyszukiwarka kierunków podyplomowych: znaleziono ×

grupa kierunku

Wyszukiwarka kierunków studiów: znaleziono ×

Uniwersytet Rzeszowski

Uniwersytet Rzeszowski

Jednostka prowadząca

Technologia żywności i żywienie człowieka stopień: (I)  (II), czas trwania: 3,5 roku • 2 lata
tryb: niestacjonarne, stacjonarne

Specjalności na kierunku technologia żywności i żywienie człowieka

Komentarze (0)