Terminy rekrutacji na studia Drzwi otwarte na uczelniach Terminy matury Terminy egzaminu ósmoklasisty
Progi punktowe na kierunek technologia żywności i żywienie człowieka na poszczególnych uczelniach
I stopnia | II stopnia | jednolite | |||
---|---|---|---|---|---|
![]() Wydział Technologii Żywności SGGW |
stacjonarne |
I stopnia: 30,6 |
II stopnia: zapytaj uczelnię |
jednolite: - |
Dowiedz się więcej |
niestacjonarne |
I stopnia: 27,9 |
II stopnia: zapytaj uczelnię |
jednolite: - |
Dowiedz się więcej | |
![]() Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu UP w Poznaniu |
stacjonarne |
I stopnia: 30 |
II stopnia: zapytaj uczelnię |
jednolite: - |
Dowiedz się więcej |
niestacjonarne |
I stopnia: zapytaj uczelnię |
II stopnia: zapytaj uczelnię |
jednolite: - |
Dowiedz się więcej | |
![]() Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności |
stacjonarne |
I stopnia: 209 |
II stopnia: zapytaj uczelnię |
jednolite: - |
Dowiedz się więcej |
niestacjonarne |
I stopnia: - |
II stopnia: - |
jednolite: - |
Dowiedz się więcej | |
![]() Wydział Nauki o Żywności UWM |
stacjonarne |
I stopnia: 101 |
II stopnia: zapytaj uczelnię |
jednolite: - |
Dowiedz się więcej |
niestacjonarne |
I stopnia: zapytaj uczelnię |
II stopnia: zapytaj uczelnię |
jednolite: - |
Dowiedz się więcej | |
![]() Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa |
stacjonarne |
I stopnia: 41,8 |
II stopnia: zapytaj uczelnię |
jednolite: - |
Dowiedz się więcej |
niestacjonarne |
I stopnia: zapytaj uczelnię |
II stopnia: zapytaj uczelnię |
jednolite: - |
Dowiedz się więcej |
Szczegółowe informacje na temat progów należy sprawdzić na stronie uczelni poprzez kliknięcie przycisku: "Dowiedz się więcej".
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.