BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI⋮ |
Rekrutacja |
stopień: (I) czas trwania: 3,5 roku
tryb: stacjonarne
Pokaż więcej
ZWIŃ
STUDIA I STOPNIA
W procesie rekrutacji na studia I stopnia na kierunku bezpieczeństwo żywności brane są pod uwagę następujące przedmioty maturalne:
biologia, chemia, matematyka
Informacje mogą ulec zmianie, szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ
TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA⋮ |
Rekrutacja |
stopień: (I) (II) czas trwania: 3,5 roku • 4 lata • 1,5 roku
tryb: stacjonarne, niestacjonarne
Pokaż więcej
ZWIŃ
STUDIA I STOPNIA
W procesie rekrutacji na studia I stopnia na kierunku technologia żywności i żywienie człowieka brane są pod uwagę następujące przedmioty maturalne:
biologia, chemia, matematyka
Informacje mogą ulec zmianie, szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ
STUDIA II STOPNIA
O przyjęcie na studia II stopnia mogą ubiegać się osoby mające dyplom ukończenia studiów. W Systemie Obsługi Kandydatów (SOK) kandydaci nie mogą wybrać kierunku, na którym uzyskali tytuł magistra lub magistra inżyniera. Przyjęcia kandydatów na studia odbywają się na podstawie list rankingowych powstałych w wyniku postępowania kwalifikacyjnego.Informacje mogą ulec zmianie, szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ
TOWAROZNAWSTWO W BIOGOSPODARCE⋮ |
Rekrutacja |
stopień: (I) czas trwania: 3,5 roku
tryb: stacjonarne
Pokaż więcej
ZWIŃ
STUDIA I STOPNIA
W procesie rekrutacji na studia I stopnia na kierunku towaroznawstwo w biogospodarce brane są pod uwagę następujące przedmioty maturalne:
biologia, chemia, matematyka
Informacje mogą ulec zmianie, szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ
Informacje mogą ulec zmianie. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie uczelni: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Studia I stopnia:
Studia II stopnia:
Studia I stopnia:
Studia II stopnia: