WYDZIAŁ POLITECHNICZNY
WYDZIAŁ TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI URK
BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI⋮ |
stopień: (I) czas trwania: 3,5 roku
tryb: stacjonarne
Pokaż więcej
STUDIA I STOPNIA
Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ
FOOD SCIENCE: TECHNOLOGY AND NUTRITION⋮ |
stopień: (I) czas trwania: 3 lata
tryb: stacjonarne
Pokaż więcej
STUDIA I STOPNIA
Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ
TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA⋮ |
stopień: (I) (II) czas trwania: 3,5 roku • 4 lata • 1,5 roku
tryb: stacjonarne, niestacjonarne
Pokaż więcej
TOWAROZNAWSTWO I MARKETING ŻYWNOŚCI⋮ |
stopień: (I) czas trwania: 3,5 roku • 4 lata
tryb: stacjonarne, niestacjonarne
Pokaż więcej
STUDIA I STOPNIA
Szczegółowe informacje na temat zasad rekrutacji znajdziesz TUTAJ
Informacje mają charakter poglądowy. Przed podjęciem jakichkolwiek działań na podstawie uzyskanych
informacji z niniejszego serwisu, należy je dodatkowo zweryfikować na stronie uczelni:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.