Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna oraz audytowanie systemów jakości zdrowotnej żywności - studia podyplomowe we Wrocławiu

Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna oraz audytowanie systemów jakości zdrowotnej żywności - studia podyplomowe we Wrocławiu

Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna oraz audytowanie systemów jakości zdrowotnej żywności - studia podyplomowe we Wrocławiu
Dodaj do ulubionych

Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna oraz audytowanie systemów jakości zdrowotnej żywności - studia podyplomowe we Wrocławiu

Studia podyplomowe na kierunku Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna oraz audytowanie systemów jakości zdrowotnej adresowane są do absolwentów szkół wyższych. Kierunek ten przeznaczony jest dla osób, które chcą poszerzyć swoją wiedzę i umiejętności. 

Celem studiów podyplomowych we Wrocławiu na kierunku Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna oraz audytowanie systemów jakości zdrowotnej żywności jest profesjonalne i rzetelne przygotowanie studentów do pracy w zawodzie. Podczas toku studiów słuchacze zdobędą wiedzę między innymi z zakresu: zapobiegania i zwalczania zagrożeń żywnościowych, GMO w żywności i w paszach oraz urzędowej kontroli żywności. 

Program kształcenia obejmuje różne formy zajęć dydaktycznych. Cenieni pracownicy naukowi podczas zajęć przekażą słuchaczom wiedzę związaną z: nowymi patogenami żywności, tradycyjnymi i niekonwencjonalnymi metodami utrwalania żywności oraz biznesowym podejściem do systemów zarządzania jakością wg wytycznych standardów ISO.

Zobacz, na jakich uczelniach w mieście Wrocławiu jest kierunek dobra praktyka produkcyjna i higieniczna oraz audytowanie systemów jakości zdrowotnej żywności - studia podyplomowe

Wyszukiwarka kierunków studiów: znaleziono ×

grupa kierunku
poziom studiów
forma studiów

Wyszukiwarka kierunków podyplomowych: znaleziono ×

grupa kierunku

Wyszukiwarka kierunków studiów: znaleziono ×

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

szczegółowe wymagania na uczelniach

Komentarze (0)