Jakość i bezpieczeństwo żywności

Jakość i bezpieczeństwo żywności

Jakość i bezpieczeństwo żywności studia - specjalność / ścieżka kształcenia

Uczelnie, gdzie Jakość i bezpieczeństwo żywności jako specjalność / ścieżka kształcenia

Województwo
Miejscowość
Typ studiów
Tryb studiów

Wyszukiwarka kierunków studiów: znaleziono ×

grupa kierunku
typ studiów
tryb studiów

Wyszukiwarka kierunków podyplomowych: znaleziono ×

grupa kierunku

Wyszukiwarka kierunków studiów: znaleziono ×

Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

Jednostka prowadząca

Chemia żywności stopień: (I), czas trwania: 3,5 roku
tryb: niestacjonarne, stacjonarne

Ścieżki kształcenia na kierunku chemia żywności

Komentarze (0)