BIOTECHNOLOGIA W PRZETWÓRSTWIE ROLNO-SPOŻYWCZYM

BIOTECHNOLOGIA W PRZETWÓRSTWIE ROLNO-SPOŻYWCZYM

Biotechnologia w przetwórstwie rolno-spożywczym studia - specjalność / ścieżka kształcenia

Uczelnie, gdzie BIOTECHNOLOGIA W PRZETWÓRSTWIE ROLNO-SPOŻYWCZYM jako specjalność / ścieżka kształcenia

Województwo
Miejscowość
Typ studiów
Tryb studiów

Wyszukiwarka kierunków studiów: znaleziono ×

grupa kierunku
typ studiów
tryb studiów

Wyszukiwarka kierunków podyplomowych: znaleziono ×

grupa kierunku

Wyszukiwarka kierunków studiów: znaleziono ×

Politechnika Białostocka

Jednostka prowadząca

Biotechnologia stopień: (I)  (II), czas trwania: 3,5 roku • 1,5 roku
tryb: niestacjonarne, stacjonarne

Specjalności na kierunku biotechnologia

Komentarze (0)