TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI POCHODZENIA WODNEGO

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI POCHODZENIA WODNEGO

Technologia żywności pochodzenia wodnego studia - specjalność / ścieżka kształcenia

Uczelnie, gdzie TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI POCHODZENIA WODNEGO jako specjalność / ścieżka kształcenia

Filtrowanie
Województwo
Miejscowość
Poziom studiów
Forma studiów

Wyszukiwarka kierunków studiów: znaleziono ×

grupa kierunku
poziom studiów
forma studiów

Wyszukiwarka kierunków podyplomowych: znaleziono ×

grupa kierunku

Wyszukiwarka kierunków studiów: znaleziono ×

Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Technologia żywności i żywienie człowieka stopień: (I)  (II), czas trwania: 1,5 roku • 2 lata • 3,5 roku • 4 lata
tryb: stacjonarne, niestacjonarne

Komentarze (0)